ΝΕΑ

Δ Ρ Α Σ Ε Ι Σ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΣΙΑΝΗΣ 7-8-2014

                  

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

       ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

       ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

         Π Υ Ρ Γ Ο Υ

Πληροφορίες : X Παπαδημητρίου                                

Εδρα: Πύργος Κόνιτσας.                                                       

Τηλέφωνο : 26510-25888,28931

Κινητό: 6932031888

Φάξ : 26510- 24041,28931                                                                                  

e-mail cpapadim@in.gr                                                                                                                                              

                                                                                                    Πύργος  07/08/2014

 

 

Δ Ρ Α Σ Ε Ι Σ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΣΙΑΝΗΣ

 

Γ Ι Α  Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α.

 

Η Τοπική Κοινότητα οφείλει και εκφράζει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις γυναίκες του χωριού.

Οφείλουμε την ευγνωμοσύνη μας για τις πετυχημένες, στοχευόμενες, και αποτελεσματικές δράσεις που αναλαμβάνουν μόνες τους και φέρνουν εις πέρας με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η παρέμβαση στον Άγιο Γεώργιο και  στην κεντρική πλατεία όσον αφορά την γενική καθαριότητα και περιποίηση των χώρων, παρουσιάζεται στο αποκαλυπτικό βίντεο του Πρόεδρου της Αδελφότητάς μας.

Δεν είναι η μόνη, και δεν θα είναι και η τελευταία, καθότι ανέπτυξαν και συνεχώς δραστηριοποιούνται  εξ ιδίων, σε πρωτοβουλίες οι οποίες είναι εμφανείς σε όλο το χωριό, και σε διάφορους τομείς.

Καθαριότητα και περιποίηση σε όλες τις γειτονιές του χωριού, στο δημοτικό σχολείο και τώρα μετά την νέα εξαιρετική δημιουργία της αδελφότητας στο πνευματικό μας κέντρο, αλλά και  στα εξωκλήσια, στο γραφείο της κοινότητος, και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους.

Έτσι οι φίλοι μας, και οι χωριανοί μας, που θα επισκεφτούν φέτος το χωριό μας θα έχουν την ευκαιρία να εκτιμήσουν την προσφορά των γυναικών μας, αυτών των γυναικών που και σε κάθε άλλη εκδήλωση είτε της κοινότητος είτε των συλλόγων μας είναι μπροστά.

Η κοινότητα τις ευχαριστεί και θα είναι πάντα στο πλευρό τους, τις ευχαριστεί θερμά.

 

Παράλληλα να τονίσουμε ότι είναι ανάγκη να συστηματοποιηθεί και να τοποθετηθεί η νέα γενιά των παιδιών  σε θέματα του χωριού για να μπορεί έχει αυτό διάρκεια στο χρόνο και ποιότητα στον χώρο.

 

Στις γυναίκες κανείς δεν υπέδειξε τι πρέπει να κάνουν για να παρουσιάσουν αυτό που δείχνει το αποτέλεσμα.

 

Στα νέα παιδιά κανείς δεν θα υποδείξει δράσεις αλλά οφείλουν να παραδειγματιστούν  και βέβαια αν θέλουν πράγματι χωριό καθαρό και επισκέψιμο, χωριό με εμφανή τα πολιτιστικά του στοιχεία, χωριό με έντονα  ήθη και έθιμα, χωριό με γνώση στην ιστορία του, χωριό με δυνατότητες ανταπόκρισης  στην όποια φιλοξενία, έχουμε την άποψη ότι πρέπει να σταθούνε σε  όλα τα παραπάνω και  με μια άλλη λογική.

Σε αυτή την διαδικασία δεν περισσεύει κανείς και είναι νομίζω κατάλληλες οι συνθήκες να ληφθούν κάποιες πρωτοβουλίες από τα νέα παιδιά, από φέτος κιόλας, ας είναι οτιδήποτε, αρκεί να γίνει μια αρχή.

Τράπεζα αίματος, γενεαλογικά δένδρα, καταγραφή της ιστορίας του χωριού με όλα τα πολιτιστικά στοιχεία, χορευτικό, πρωτοβουλίες για ποιοτικό νερό, για καθαριότητα πριν το πανηγύρι, για καταγραφή εκκλησιαστικής κληρονομιάς, για προτάσεις στους συλλόγους και στην κοινότητα, είναι θέματα που απασχόλησαν νέους άλλων κοινοτήτων του Δήμου μας με εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

                                                                                    

bullet hover email hover menu arrow