ΝΕΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

                 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

        ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

       ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

         Π Υ Ρ Γ Ο Υ

Πληροφορίες : X Παπαδημητρίου

Εδρα:Πύργος-Κόνιτσας.                                                          

Τηλέφωνο : 26510-25888,01090

Κινητό: 6932031888

Φάξ : 26510- 24041                                                                                  

e-mail cpapadim@in.gr

                                                              Πύργος 09/05/2012

 

Κύριε Δήμαρχε,

 

Με μεγάλη ανησυχία παρατηρώ την τελμάτωση των θεμάτων και των προβλημάτων της Τοπικής Κοινότητος Πύργου. Είναι αδιανόητο μικρά και διαχειριστικά ζητήματα να δημιουργούν την αίσθηση της πλήρους αδυναμίας αλλά και της πλήρους αδιαφορίας από την πλευρά του Δήμου ενδεικτικά σας αναφέρω:

1.       Η υπόθεση Νεκροταφείου μας γελοιοποιεί και   δημιούργησε στο χωριό την αίσθηση   της αδιαφορίας  τόσο του Δήμου όσο και την δική μου. Και σε ότι με αφορά εγώ θα πρέπει να είμαι παρών στα πράγματα στο χωριό μου…και την επόμενη πολιτική περίοδο.

2.       Η υπόθεση της ανολοκλήρωτης εργολαβίας στο κέντρο του χωριού και η αίσθηση της κοροϊδίας από τον εργολάβο   καθιστά την παρουσία μας  μη σοβαρή , και την δική μου και την δική σας.

3.       Για την υπόθεση της Vodafon δεν μπορούμε να έχουμε στοιχειώδη ενημέρωση για το πού βρίσκεται η υπόθεση, τόσο απλό και συνάμα ουσιαστικό ζήτημα λιμνάζει αδιευκρίνιστα.

            Τα παραπάνω ενδεικτικά  θέματα φανερώνουν την διάθεση και την δυνατότητα των εχόντων την ευθύνη επίλυσης  των θεμάτων της ΤΚ μας, είναι  δε τέτοιας έκτασης  Κύριε Δήμαρχε  και ικανά να δημιουργήσουν την άποψη ότι η νέα δημοτική αρχή προχωρά θέματα τα οποία όμως   αγγίζουν τον δήμαρχο τους αντιδημάρχους και κάποιους κολλητούς σε κάποια «κολλητά χωριά»,αυτή είναι δυστυχώς η άποψη που επικρατεί…

            Σε ότι με αφορά επειδή φιλικά προσκείμενος σε  σας   και μόνο  τοποθετήθηκα θετικά  πριν δυο χρόνια, τώρα διατηρώντας την φιλική διάθεση και μόνο θεωρώ Αγαπητέ Δήμαρχε ότι η εντιμότητά μου και η αξιοπιστία μου στο χωριό με αναγκάζει να επανατοποθετηθώ με όποιον τρόπο εγώ επιλέξω.

Θέλοντας να είμαι εντός της σοβαρότητας της σχέσης μας σας ενημερώνω ότι στο τέλος του μήνα θα γνωστοποιήσω με κάθε τρόπο και σε κάθε μέσο τουλάχιστον τα παραπάνω με φωτογραφία και ήχο.

Θα ενημερώσω για την πλήρη απουσία σεβασμού των νεκρών αλλά και των ζωντανών, χωρίς βέβαια να ελπίζω και σε περαιτέρω ευαισθητοποίηση αλλά θέλοντας τουλάχιστον να διασφαλίσω την δική μου αξιοπιστία και σοβαρότητα τουλάχιστον στους κατοίκους του Πύργου.

Και τέλος Κύριε Δήμαρχε μη προσβλέποντας σε τίποτε άλλο από  την διατήρηση της καθολικής σχέσης μου στο χωριό με τους κατοίκους σχέση η οποία οικοδομήθηκε με κόπο και πολλές θυσίες σας ενημερώνω ότι η  τέτοια  συμπεριφορά  του Δήμου  καθιστά την συνεργασία μας προβληματική καθώς και την πολιτική μας συνύπαρξη , χωρίς   αυτό βέβαια να έχει κάποια σημασία  ίσως για σας.

  

Με ιδιαιτέρα εκτίμηση

 

Χρήστος Παπαδημητρίου.

                                                                                                                                                                                                                 

 

 
bullet hover email hover menu arrow