ΝΕΑ

                  

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

        ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

       ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

         Π Υ Ρ Γ Ο Υ

 

Πληροφορίες : X Παπαδημητρίου

Εδρα:Ξενοδ.ΟΛΥΜΠΙΚ-Ιωάννινα                                                         

Τηλέφωνο : 26510-25888,01090

Κινητό: 6932031888

Φάξ : 26510- 24041                                                                      

e-mail cpapadim@in.gr

                                                  Πύργος 14/03/12

                                                                                            

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ.

 

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ 39η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ.

            Ενημερώνουμε και δια του τύπου και κάνουμε γνωστή στους αρμόδιους την επικινδυνότητα της κατάστασης τμήματος της 39ης Επαρχιακής Οδού προς Πύργο Κόνιτσας.

                Ενημερώσαμε πολλές φορές την Τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου, για τον κίνδυνο να συμβεί ανεπανόρθωτο ατύχημα, τώρα η κατάσταση είναι οριακή.

            Σεβόμαστε απόλυτα και αντιλαμβανόμαστε πλήρως την παρούσα οικονομική θέση ,σε κάθε περίπτωση όμως τα απολύτως απαραίτητα για την προστασία της ζωής και μάλιστα μαθητών που πηγαινοέρχονται καθημερινά στην Κόνιτσα, πρέπει να διαχειρίζονται με ιδιαίτερη προτεραιότητα.

                Σε κάθε περίπτωση κάνουμε γνωστό και στους Αιρετούς της Περιφέρειας Ηπείρου που έχουν την ευθύνη διαχείρισης και του παραπάνω προβλήματος ότι σοβεί κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα ανθρώπων, και τούτο είναι θέμα χρόνου να συμβεί  και θα έχουν την  αποκλειστική ευθύνη.

                Κανείς δεν μας υποχρέωσε να ασχοληθούμε με τα κοινά ,και από πουθενά δεν εξάγεται η ενασχόληση  των υπευθύνων μόνο με τα μεγάλα και δήθεν σοβαρά ζητήματα του τόπου.

                Για μένα ως Εκπρόσωπος μιας μικρής κοινότητος  μεγάλο ζήτημα είναι πρωτίστως η ασφάλεια και η προστασία της ζωής των κατοίκων και μάλιστα μαθητών.

Χρήστος Παπαδημητρίου

Εκπρόσωπος Τ.Κ Πύργου

ΥΓ. Ευχαριστούμε τον Τοπικό Τύπο για την πολύτιμη βοήθεια και δημοσίευση των προβλημάτων της Κοινότητος. Πολλά εξ αυτών λύθηκαν χάρη στην προβολή δια του τύπου.
bullet hover email hover menu arrow