ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

ΤΟΠΙΚΗ KOINOTHTA

Π Υ Ρ Γ Ο Υ

Πληροφορίες : X Παπαδημητρίου

Εδρα: Πύργος Κόνιτσας-Ιωαννίνων.

Τηλέφωνο : 26510-25888,28931

Κινητό: 6932031888

Φάξ : 26510- 24041,28931

e-mail cpapadim@in.gr

Πύργος 24/08/2017

                               ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

Η Τοπική μας Κοινότητα ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της Αδελφότητος Πύργου για την στήριξη αλλά και καθολική εξυπηρέτηση της εξαιρετικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο χωριό την 21/08/2017 από τον Δήμο Κόνιτσας ,δια του μουσικοχορευτικού συνόλου της ενορίας Αγίου Γερασίμου Ιλισίων Αθηνών.

Η Αδελφότητα κάλυψε το σύνολο των εξόδων για αυτή την πετυχημένη και εξαιρετική εκδήλωση, καθώς επίσης προετοίμασε άριστα και όλο το διαδικαστικό κομμάτι της βραδιάς αυτής.

Πολλές ευχαριστίες για τις υπέροχες γυναίκες του χωριού μας, που με μεγάλη ευχαρίστηση και προθυμία έφτιαξαν «του κόσμου τα καλά» και να εκπλήξουν έτσι τους φιλοξενούμενους από την Αθήνα αλλά και την Δημοτική Αρχή της πόλης μας.

Ευχαριστούμε έναν έναν ξεχωριστά τα μέλη της Αδελφότητάς μας και αισθανόμαστε ότι ο Πύργος έχει το ανθρώπινο δυναμικό να φέρει εις πέρας ότι προκύψει και στο μέλλον.


                                                          Χρήστος Παπαδημητρίου

                                                           Εκπρόσωπος Τ Κ Πύργου.


 


Υπό την αιγίδα                                           Αθήνα 3/3/2017

Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος      

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

                   Οι Ομοσπονδίες,

                        -Αδελφοτήτων Επαρχίας Κόνιτσας

                        -Αδελφοτήτων & Ενώσεων Πωγωνίου

                        -Αδελφοτήτων Μουργκάνας

 

        Σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που οργανώνουν στις 13 Μαρτίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών (Κλεισθένους αρ. 15, τηλ. 210.3243822), με θέμα:

"Η κατάργηση της αστυνόμευσης των ορεινών περιοχών μας και οι προκαλούμενες άμεσες συνέπειες της ανασφάλειας των παραμεθόριων περιοχών της πληθυσμιακής και οικονομικής ερήμωσης και της συρρίκνωσης των εθνικών μας συνόρων".

        Οι Ομοσπονδίες μας, που εκπροσωπούν τους χιλιάδες απόδημους των περιοχών αυτών, που μαζί με τους διαβιούντες ακόμη στα χωριά μας, ακρίτες, και εκπροσωπούνται από τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης (Δημάρχους), κρίνουν επιβεβλημένη την παρουσία σας και γι΄ αυτό σας καλούν στη συγκέντρωση, ώστε αφού γίνει ενημέρωση για την πλήρη ανασφάλεια που νοιώθουν οι διαβιούντες στα χωριά μας με τις καθημερινές κλοπές και διαρρήξεις οικιών, εκκλησιών και μικροοικονομικών μονάδων και την εγκατάλειψη των χωριών μας από τους λίγους εναπομείναντες σ΄ αυτά, να επιδιώξουμε, όχι μόνο να αποτραπεί η σχεδιαζόμενη ολική κατάργηση της αστυνόμευσης των ορεινών περιοχών, ή η υποβάθμιση των αστυνομικών υπηρεσιών με κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων, όπως π.χ. Α.Τ. Πυρσόγιαννης, αλλά να καταρτισθεί και να εφαρμοσθεί σχέδιο οργανωμένης αστυνόμευσης, για να αποτραπεί η ολική ερήμωση των χωριών και η εθνικά επικίνδυνη συρρίκνωση των συνόρων μας κατά 30-40 χλμ.

        Σημειώνομε ότι κλήθηκαν να παρευρεθούν στην ιδιαίτερα σημαντική αυτή συγκέντρωση και ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθούν, οι βουλευτές του νομού μας και οι εκπρόσωποι των κομμάτων, καθώς και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, ώστε αφού ακουστούν όλες οι απόψεις, να επιτευχθεί ο καλύτερος σχεδιασμός δράσης μας, για τη σωτηρία των χωριών μας, που είναι αποστολή και καθήκον των αποδημικών οργανώσεων.

 

Με εκτίμηση

Για τις Ομοσπονδίες

              α. Μιχαήλ Ν. Μαρτσέκης   β. Γρηγόρης Άρμπιρο   γ. Ζωή Ντρούγκα    
 

 


Συμβαίνουν και αλλού...

 

Από το  περιοδικό  «Καντσιώτικα» απομονώνω ένα κομμάτι του που θα μπορούσε να είναι παρηγορητικό με την έννοια ότι τα ίδια συμβαίνουν και αλλού οπότε καθώς λέει ο Ρίτσος "Στο θάνατο των πολλών θάνατος δεν λογιέται".Ταυτόχρονα όμως δείχνει ότι όλο και από περισσότερο κόσμο συνειδητοποιούνται τέτοιου τύπου προβλήματα οπότε κοντά είναι και η λύση τους.

Διαβάζω λοιπόν στο περιοδικό: 

 

Κάποιοι χωριανοί μας, ευτυχώς ελάχιστοι, παίρνουν θέση ουδέτερη ή και αρνητική σε όλα τα πολιτιστικά δρώμενα που οργανώνει η Αδελφότητα και προβάλλουν το χωριό μας.Τα αντιμετωπίζουν αδιάφορα, ωσάν να συμβαίνουν σε άλλον πλανήτη.Τους γυρίζουν την πλάτη και κρυφολέγουν μεταξύ τους ότι δεν υπάρχει καμία ωφέλεια εξ αυτών.Ακόμη και τις λίγες μέρες που ο πολιτισμός κάνει την παρουσία του στο χωριό , αυτοί εξακολουθούν το "τσιπουρίζειν" και "χαρτοπαίζειν", ωσάν να είναι ξένοι μέσα στο ίδιο το χωριό τους.

 

Σε αυτούς λέμε ότι πράγματι ο πολιτισμός δεν παράγει μετρήσιμα και κοστολογημένα υλικά προϊόντα ,π.χ τραχανά ή φασόλια. Παράγει ,όμως άυλα πνευματικά αγαθά, που όταν αποκτηθούν είναι διαχρονικά,και απευθύνονται στον έλλογο άνθρωπο, δίνοντάς του γνώση και κοινωνικότητα, με όλα τα συνακόλουθά τους.

θα ωφεληθούν και αυτοί αν συμμετάσχουν, και τους θέλουμε.Ας κάνουν ένα βήμα να έλθουν, γιατί "ουκ επ΄άρτω μόνο ζήσεται άνθρωπος"αλλά χρειάζεται και τον πολιτισμό , την λεγόμενη από τους αρχαίους ημών προγόνους "παιδεία".

 

Το κάλλος, η τέχνη και η καλαισθησία είναι αγαθά του πολιτισμού.Το χωριό μας πρέπει να  έχει μια ευπρεπή εικόνα' και την έχει σε σύγκριση με άλλα Μαστοροχώρια.Μπορεί όμως να γίνει καλύτερη κυρίως για την δική μας τέρψη αλλά και προς τους επισκέπτες καλή εντύπωση.

 

Μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας σχεδόν ανέξοδα, απομακρύνοντας ή αντικαθιστώντας διάφορες αντιαισθητικές κατασκευές από κάποια ορατά σημεία, π.χ πρόχειρα παραπήγματα από ξύλα, τσίγκους και άλλα δομικά υλικά,ερειπωμένες όψεις οικιών ή βοηθητικών κτισμάτων κ.λπ.

 

...Αυτά τα μικρά που μας αναλογούν μπορούμε και οφείλουμε να τα κάνουμε με δική μας πρωτοβουλία.Τα πολλά και τα μεγάλα ας τα κάνουν οι αρχές.

 

Και σε κάποιο άλλο σημείο επισημαίνει το επίσης ενδιαφέρον:

Ιδιαίτερα πρέπει να εξάρουμε την εκούσια προσέλευση πολλών γυναικών για προσφορά κάθε είδους εργασίας και εξυπηρέτησης...
                                                                          Πύργος  07/08/2014


 


 


Δ Ρ Α Σ Ε Ι Σ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΣΙΑΝΗΣ


 


Γ Ι Α  Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α.


 


Η Τοπική Κοινότητα οφείλει και εκφράζει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις γυναίκες του χωριού.


Οφείλουμε την ευγνωμοσύνη μας για τις πετυχημένες, στοχευόμενες, και αποτελεσματικές δράσεις που αναλαμβάνουν μόνες τους και φέρνουν εις πέρας με εξαιρετικά αποτελέσματα.


Η παρέμβαση στον Άγιο Γεώργιο και  στην κεντρική πλατεία όσον αφορά την γενική καθαριότητα και περιποίηση των χώρων, παρουσιάζεται στο αποκαλυπτικό βίντεο του Πρόεδρου της Αδελφότητάς μας.


Δεν είναι η μόνη, και δεν θα είναι και η τελευταία, καθότι ανέπτυξαν και συνεχώς δραστηριοποιούνται  εξ ιδίων, σε πρωτοβουλίες οι οποίες είναι εμφανείς σε όλο το χωριό, και σε διάφορους τομείς.


Καθαριότητα και περιποίηση σε όλες τις γειτονιές του χωριού, στο δημοτικό σχολείο και τώρα μετά την νέα εξαιρετική δημιουργία της αδελφότητας στο πνευματικό μας κέντρο, αλλά και  στα εξωκλήσια, στο γραφείο της κοινότητος, και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους.


Έτσι οι φίλοι μας, και οι χωριανοί μας, που θα επισκεφτούν φέτος το χωριό μας θα έχουν την ευκαιρία να εκτιμήσουν την προσφορά των γυναικών μας, αυτών των γυναικών που και σε κάθε άλλη εκδήλωση είτε της κοινότητος είτε των συλλόγων μας είναι μπροστά.


Η κοινότητα τις ευχαριστεί και θα είναι πάντα στο πλευρό τους, τις ευχαριστεί θερμά.


 


Παράλληλα να τονίσουμε ότι είναι ανάγκη να συστηματοποιηθεί και να τοποθετηθεί η νέα γενιά των παιδιών  σε θέματα του χωριού για να μπορεί έχει αυτό διάρκεια στο χρόνο και ποιότητα στον χώρο.


 


Στις γυναίκες κανείς δεν υπέδειξε τι πρέπει να κάνουν για να παρουσιάσουν αυτό που δείχνει το αποτέλεσμα.


 


Στα νέα παιδιά κανείς δεν θα υποδείξει δράσεις αλλά οφείλουν να παραδειγματιστούν  και βέβαια αν θέλουν πράγματι χωριό καθαρό και επισκέψιμο, χωριό με εμφανή τα πολιτιστικά του στοιχεία, χωριό με έντονα  ήθη και έθιμα, χωριό με γνώση στην ιστορία του, χωριό με δυνατότητες ανταπόκρισης  στην όποια φιλοξενία, έχουμε την άποψη ότι πρέπει να σταθούνε σε  όλα τα παραπάνω και  με μια άλλη λογική.


Σε αυτή την διαδικασία δεν περισσεύει κανείς και είναι νομίζω κατάλληλες οι συνθήκες να ληφθούν κάποιες πρωτοβουλίες από τα νέα παιδιά, από φέτος κιόλας, ας είναι οτιδήποτε, αρκεί να γίνει μια αρχή.


Τράπεζα αίματος, γενεαλογικά δένδρα, καταγραφή της ιστορίας του χωριού με όλα τα πολιτιστικά στοιχεία, χορευτικό, πρωτοβουλίες για ποιοτικό νερό, για καθαριότητα πριν το πανηγύρι, για καταγραφή εκκλησιαστικής κληρονομιάς, για προτάσεις στους συλλόγους και στην κοινότητα, είναι θέματα που απασχόλησαν νέους άλλων κοινοτήτων του Δήμου μας με εξαιρετικά αποτελέσματα.


 


ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


   

                  

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

       ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

       ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

         Π Υ Ρ Γ Ο Υ

 

Πληροφορίες : X Παπαδημητρίου                                                                                        

Έδρα :Πύργος Κόνιτσας.                           

Τηλέφωνο : 26510-25888,28931

Κινητό: 6932031888

Φάξ : 26510- 24041,28931                                                                              

e-mail cpapadim@in.gr                                                                                                                            

                                                                         Πύργος  17/06/2014

                                                                                 

                                                                                      ΠΡΟΣ

 

                                                                       Τον κ. Πρόεδρο της Αδελφότητας

                                                                     

                                                                       Π  Υ  Ρ  Γ  Ο  Υ- Κ  Ο  Ν  Ι  Τ  Σ  Α  Σ

                                  

                                                                                        Έδρα Αθήνα.

 

                                    Αγαπητέ μου Φάνη,

 

Ως χωριανός, ως φίλος, αλλά και ως Πρόεδρος της Κοινότητάς μας οφείλω να σε ευχαριστήσω ,αλλά και να σε συγχαρώ εσένα προσωπικά και όλους όσους συνέδραμαν στην υλοποίηση της σκέψης σου να διαμορφωθεί μια αίθουσα του σχολείου μας στο χωριό σε χώρο πολλαπλών δράσεων και βεβαίως σε πολιτιστικό χώρο.

Είμαι βέβαιος ότι η αίθουσα αυτή κατ αρχάς, θα δώσει ξεχωριστή οπτική, και νέα πνοή, και θα διαμορφώσει νέα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς σε αυτούς που απευθύνεται δηλαδή σε όλους μας, κυρίως όμως στα νέα παιδιά τα οποία στερούνταν ένα χώρο για δράσεις που ταιριάζουν στην ηλικία τους.

Ήταν ένα μεγάλο κενό για το χωριό μας η απουσία ενός χώρου ο οποίος πιστεύω θα αναβαθμιστεί σύντομα σε πολιτιστικό χώρο, με όλα τα χαρακτηριστικά του όρου δηλαδή της συγκέντρωσης σε αυτόν της όποιας  ιστορίας μας  των ηθών και εθίμων μας, των παραδόσεών μας, και με την συνδρομή όλων μας θα αποτελέσει μια ποιοτική παράμετρο η οποία ως τώρα μας διέφευγε.

Συγχαρητήρια.

Η Αδελφότητά μας, δείχνει εμπράκτως ότι η σκέψη της γεννιέται στην Αθήνα και η δράση της πραγματοποιείται στο χωριό μας, εκπληρώνοντας έτσι τις διαθέσεις των ιδρυτών της.

Από την πλευρά μου θα είμαι πάντα όπως  μέχρι σήμερα συνοδοιπόρος σας, σε αυτή την ανεπανάληπτη  ψυχική και ηθική ικανοποίηση  να προσφέρουμε κάτι παραπάνω στον τόπο μας στον τόπο που θα μας θυμίζει τα χρώματα και τα αρώματα του αέρα και της Γής, του απόβραδου και του ξημερώματος της Στράτσιανης…

 

                                Με συναισθήματα ειλικρινούς εκτίμησης και αγάπης.

 

                                                Χρήστος Παπαδημητρίου.                         

                                       

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

ΠΥΡΓΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣΑγαπητοί Συγχωριανοί και Φίλοι,

                             Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας σας προσκαλεί στον ετήσιο αποκριάτικο χορό μας που θα γίνει

           15 Φεβρουαρίου  2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 20:30

στο Ξενοδοχείο «STANLEY» (Οδυσσέως 1 – Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα) συνοδεία  δημοτικής μουσικής, με το συγκρότημα του Κώστα Χαλκιά.

 Το μενού περιλαμβάνει : Buffet με Ιταλική σαλάτα με τόνο, πατατοσαλάτα, Ελληνική παραδοσιακή σαλάτα με φέτα & κάπαρη, Σπανακοτυρόπιτα, Λουκάνικα χωριάτικα σχάρας, Τοματοκεφτέδες, Κολοκυθοκεφτέδες, Γίγαντες φούρνου, Χοιρινά φιλετάκια σχάρας, Κοτόπουλο με σως μπεαρνέζ, Σουπιά με σπανάκι πατάτα & μάραθο, Φιλέτο ψάρι τηγανητό με σως ταρτάρ, Πατάτες χωριάτικες τηγανητές με τυρί & ρίγανη, Ρύζι σοτέ. Ταρτάκια διάφορα, Παστάκια 2 γεύσεων, Σοκολατόπιτα. Κρασί χύμα & αναψυκτικά.

Παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας  - ( Κόστος συμμετοχής  18,00  ΕΥΡΩ κατ΄άτομο).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6973-077003

6944-384331

6945-460360

6974-106156

                                                                        Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΥΡΓΟΥ

ΚΟΝΙΤΣΑΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

 

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας σας εύχεται προσωπική ευτυχία, δημιουργικότητα και επίτευξη στόχων σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Σας προσκαλεί επίσης στην κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί στις 26-1-2014 και ώρα 11π.μ στο

ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΒΥΡΩΝΑ

Αγίας Σοφίας  και Καλλιπόλεως 59 [Πλατεία Τσιρακοπούλου].

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας.

 

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς

-το-           

Δ . Σ.         

                                                                                        

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  

6973-077003

6944-384331

210-7642274

      ----------------------------------------------------------------------------------------------------


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

       ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

       ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

         Π Υ Ρ Γ Ο Υ

 

Πληροφορίες : X Παπαδημητρίου                                                                                         

Εδρα: πύργος-Κόνιτσας.                                                        

Τηλέφωνο : 26510-25888,28931

Κινητό: 6932031888

Φάξ : 26510- 24041,28931                                                                                  

e-mail cpapadim@in.gr                                                                              

 

                                              

                                                                                     Πύργος 29/08/2013

 

                                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Η Τοπική μας Κοινότητα συγχαίρει τον Πρόεδρο και το ΔΣ της Αδελφότητάς μας στην Αθήνα για την άψογη εκτέλεση και προγραμματισμό του πανηγυριού στο χωριό μας τον φετινό Αύγουστο 2013.

Συγχαρητήρια.

Η παρουσία νέων παιδιών και μελλών στο Συμβούλιο η όρεξη και το πάθος τους η έμπρακτη αγάπη τους για το χωριό  αλλά και ο συντονισμός όλων από τον Πρόεδρο Φ.Βαρδάκη μας δημιουργεί την βεβαιότητα ότι το χωριό μας έχει ανθρώπους που μπορεί να στηρίζεται, άρα έχει και μέλλον.

Η παρουσία της Αδελφότητος στο χωριό είναι εμφανής όχι μόνο στο πανηγύρι αλλά συνεχώς με έργα και δράσεις στην καθημερινότητα και στην επίλυση προβλημάτων των μονίμων κατοίκων-πέρα από λόγια και μεγάλα χαμπέρια τα οποία συνήθως εκφράζουν όσοι απείχαν η απέχουν των κοινών. ..

Αγαπητέ Φάνη ως τοπική κοινότητα σε ευχαριστούμε εσένα και όλα τα μέλη από καρδιάς  για αυτό που προσφέρεται και είναι ορατό καθότι η αδελφότητα είχε ξεκοπεί από τα καθημερινά δρώμενα στον Πύργο.

Σας ευχαριστούμε και θα είμαστε συνοδοιπόροι για όποια δράση θα συντελεί στο καλό του χωριού μας.

 

                                                  Χρήστος Παπαδημητρίου.

     ______________________________________________________________________________________________________

                                                                     

Η

«ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ»

ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ & ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ

ΘΑ ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ

ΣΤΡΑΤΣΙΑΝΙΤΕΣ ,ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Η Αδελφότητα του Χωριού μας στην Αθήνα υλοποιώντας έναν από τους βασικούς στόχους της ιδρύσεώς της το 1967 , δηλαδή αυτόν της τοποθέτησής της κάθε χρόνο με κάποιο έργο υποδομής στον Πύργο, φέτος στον προγραμματισμό της είχε την ανακατασκευή της «Κρύας Βρύσης».

Η βρύση αποτελούσε, αποτελεί, αλλά θα συνεχίσει και στο μέλλον να είναι σημείο αναφοράς, για όλους τους Στρατσιανίτες και όχι μόνο, χώρος και τόπος συνάντησης ξεκούρασης και ανάπαυσης.

Για τους μεγαλύτερους χώρος μνήμης και ενθυμήσεων και για τους νεότερους σημείο νοσταλγικού ανταμώματος κάθε Δεκαπενταύγουστο.

Χώρος ιδιαίτερα αγαπημένος με πολλές αναμνήσεις

Η πρωτοβουλία αυτή της Αδελφότητας συνάντησε την επιθυμία της οικογένειας του Νικολάου και της Αμυγδαλιάς Πούλιου όσον αφορά μια πραγματικά μεγάλη χρηματική δωρεά στο χωριό εις μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού τους Χάρη.

Να ανακατασκευάσουν δηλαδή εκ βάθρων και να χρηματοδοτήσουν εξ ολοκλήρου την ανακαίνιση τόσο της βρύσης όσο και την αναβάθμιση του περί την βρύση εξωτερικού χώρου με κάθε σεβασμό βεβαίως στο περιβάλλον και την τοπική αρχιτεκτονική.

Όλες οι παρεμβάσεις στον χώρο θα ακολουθήσουν τον ήδη υπάρχοντα αρχιτεκτονικό σχεδιασμό από τον Δήμο Κόνιτσας.

Η ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΛΙΔΙ

Οι ευχαριστίες προς την οικογένεια πολλές και ειλικρινείς, αλλά είναι το λιγότερο.

Το σημαντικότερο και ουσιαστικότερο, η μνήμη του Χάρη θα τιμάται αιώνια σε αυτόν τον τόπο που έπαιξε, γέλασε, χάρηκε και εκείνος κι αυτό είναι το ιερότερο.

Η αδελφότητα σεμνά και ταπεινά εκφράζοντας πράγματι όλη την αδελφότητα των χωριανών μας μεταφέρει στον Νίκο και την Αμυγδαλιά Πούλιου, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ .

Στους χωριανούς υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα κοντά στο αγαπημένο μας χωριό, βοηθώντας με όποιο τρόπο και με όσες δυνατότητες διαθέτει.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Θεοφάνης Βαρδάκης


               _____________________________________________________________________________________


                    

                      

Αδελφότητα

ΠΥΡΓΟΥ- ΚΟΝΙΤΣΑΣ

 

 Αγαπητοί Συγχωριανοί,

 

            Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σας προσκαλεί στον ετήσιο αποκριάτικο χορό που θα γίνει στις

 

9   Μαρτίου  2013, ημέρα Σάββατο  και  ώρα  21:00 μ.μ.

 

στο Ξενοδοχείο «STANLEY» (Οδυσσέως 1 – Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα) συνοδεία  δημοτικής μουσικής

 

 

Παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας  - ( Κόστος συμμετοχής  18,00  ΕΥΡΩ κατ΄άτομο).

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται, κρασί χύμα άσπρο ή κόκκινο σε απεριόριστη κατανάλωση  και  ένα  αναψυκτικό.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6973-077003

6944-384331

210-7642274

www.stratsiani.gr

                                                                        Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

                   _________________________________________________________________________________________


    


                      

                                                       ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

                                                   ΠΥΡΓΟΥ-ΚΟΝΙΤΣΑΣ

Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σας εύχεται

« Καλά Χριστούγεννα και το 2013 να φέρει σε σας και τις οικογένειες σας υγεία και ευτυχία »

Έχοντας βασική επιδίωξή μας τη διατήρηση των σχέσεων μεταξύ των μελών μας, σας προσκαλούμε στην ετήσια κοπή της πίτας, που θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 09:30, στην ταβέρνα « ΡΟΥΜΕΛΗ », οδός Κωνσταντινουπόλεως & Προύσσης γωνία, στον Βύρωνα (Κέντρο Νασιόπουλου).

Μετά την κοπή της πίτας, θα ακολουθήσουν Αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας.

΄Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, να επικοινωνήσουν μέχρι την 15 Ιανουαρίου με τον Πρόεδρο της Αδελφότητας, Φάνη Βαρδάκη, στα τηλέφωνα : 6973 077003 & 210 7642274.

Επικοινωνία

6973 077003 210 7642274

6944 384331 210 7627992bullet hover email hover menu arrow